loading spinner

Academie

De Academie is het kloppende hart van de Ontketen jezelf beweging. Vanuit de Academie bedenken we nieuwe initiatieven en producten, ontwikkelen we maatwerkprogramma's en geven we vorm aan onze missie: mensen inspireren om hun eigen licht aan te zetten en daarmee anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

Hier kun je je inschrijven voor één van de reeds geplande workshops. Heb je interesse in een maatwerkprogramma voor jouw organisatie of team? Neem dan contact met ons op via info@ontketenjezelf.nl. We denken heel graag met je mee!

Wil je het gratis online college van een uur bekijken over Ontketen jezelf 2.0 dat we in november 2021 gaven op uitnodiging van VistaNova, school voor loopbaan en leiderschap? Dat kan hier.

Een prachtige andere activiteit die is ontstaan vanuit de Academie is de ontwikkeling van inspirerende, gratis online producten via ons online platform Labels van Liefde. Zo hebben we het Paardenkrachtspel ontworpen, waarmee je op speelse wijze kunt ontdekken waar jij en de mensen in je omgeving van gaan stralen. Ook schreven we een ontroerend klein verhaal- het Gouden Vonkje- in de vorm van een online prentenboek over wie we als mensen in essentie zijn. Ook delen we via dit platform Blogs over de vragen en thema's die ons inspireren.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw