loading spinner

Evenementen

Heb je energie en inspiratie nodig in jouw eigen reis? Of heb je er behoefte aan om je persoonlijke inzichten tot leven brengen in co creatie met anderen en je ervaringen te delen met mensen die aan dezelfde reis begonnen zijn als jij? Boek één van de inspirerende workshops, versnel je groei, je inzicht in jezelf en in anderen en zet je licht op maximale sterkte.

In deze workshop maak je als deelnemer kennis met het krachtige Paardenkracht spel dat vanuit de Ontketen jezelf Academie is ontwikkeld en word je - met behulp van de paarden uit het spel  en een geleide meditatie- meegenomen in de wonderlijke reis van de wereld van het bewustzijn, het onderbewustzijn en het superbewustzijn.  In deze workshop ontdek je welke talenten tot jouw beschikking staan om op je eigen wijze vorm te geven aan je loopbaan, je leven en het Paardenkrachtspel en is er veel ruimte voor sparring en contact met mensen die dezelfde missie hebben als jij: inspiratie brengen en de wereld een stukje mooier maken.

De workshop begint om 09.30 en duurt tot 12.30 uur en vindt plaats op het kantoor van En Profiel (Proostwetering 101B, Utrecht). Heb je interesse, dan kun je je hier aanmelden. Bij minimaal 4 deelnemers organiseren we dit evenement en wordt je geïnformeerd over de datum. 

Prijs € 175,00 Beschikbaar

In deze Masterclass wordt je als deelnemer meegenomen op een reis langs de breuklijnen van je leven om te onderzoeken wat de invloed van deze breuklijnen op jouw werk als loopbaanprofessional is. We kijken niet chronologisch of biografisch naar je levenslijn, we maken een mini-reis op identiteitsniveau met elkaar. Het kompas voor onze reis wordt gevormd door de Transitiecirkel waarvan in deze specifieke Masterclass vooral de linkerzijde centraal staat (Verlies en Afscheid, Rouw en Integratie, Betekenisgeving en Roeping). 

De workshop begint om 09.30 en duurt tot 16.30 uur en vindt plaats op het kantoor van Vista Nova in Amersfoort. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Prijs € 395,00 Beschikbaar